Posted on: 7 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla nişanlandığını görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, kadim dostlar edineceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, işlerine verimin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla nişanlandığını gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla nişanlandığını görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığın erkeğin başkasıyla nişanlandığını görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla öpüşürken görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla elele görmek hayatının afiyette geçeceğine, donatacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlandığını görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi başkasıyla nişanlandığını görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek zorlukların geride kalacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine alamet eder.

Rüyada eski hoşlandığın kişiyi başkasıyla görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Leave a Comment