Posted on: 24 Şubat 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada hurma aldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına işaret eder.

Rüyada hurma aldığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun canınızı sıkmış olan bir durumun intikamını alma fırsatıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada hurma aldığını görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hurma ağacından hurma koparıp yemek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada hurma ve hurma ağacı görmek bereketli bir döneme girileceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada hurma ağacından hurma koparmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada hurma ağacından hurma toplamak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına tabir olunur.

Rüyada hurma ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada hurma ağacından hurma yemek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar ve hurma görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment