Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada iguana kovalamak ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada iguana kovalamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Rüyada iguana beslemek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada iguana yakalamak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iguana kovalamak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü iguana görmek doğru adımlar atacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına tabir olunur.

Rüyada sarı iguana görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük iguana görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe iguana görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinin ters gideceğine yorulur.

Rüyada iguana görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Leave a Comment