Posted on: 3 Mayıs 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada inciler size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada inciler gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada inciler üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inciler görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük inciler görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz inciler görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, dargınların barışacağına işaret eder.

Leave a Comment