Posted on: 18 Şubat 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada istediğin oyuncağı almak bereketinin artacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, kırılan kalbin onarılacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin oyuncağı almak gördüyseniz:

  • Eski iş birlikleri veya ortaklıklar umulanı vermeyebilir.

Rüyada istediğin oyuncağı almak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebek oyuncağı almak insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek oyuncağı görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada istediğin evi görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istediğin bir işe girmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalettir.

Rüyada istediğin kızı vermemek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada istediğin kişiyle evlenmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada istediğin arabayı alamamak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulur.

Leave a Comment