Posted on: 26 Mart 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada jiletle kendini kesmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada jiletle kendini kesmek gördüyseniz:

  • Bırakın, sorunları o kendi kendine görünceye kadar sabredin.

Rüyada kendini jiletle kesmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle kendini kesmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini jiletle temizlemek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada jiletle kıl kesmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada jiletle kaş almak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, insanlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada jiletle genital bölgeyi birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, küskünlük yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada jiletle tüylerini almak helal rızka sahip olunacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada jiletle bacağını kesmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına alamet eder.

Leave a Comment