Posted on: 26 Mayıs 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada karanlık deniz görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yeniden bir araya geleceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada karanlık deniz gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi nedeniyle duygusal açıdan kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Rüyada karanlık dalgalı deniz sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada karanlık deniz görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine yorulur.

Rüyada gece karanlık deniz görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada karanlık havada deniz görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına yorulur.

Rüyada karanlık deniz kenarı her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada karanlık dalgalı deniz görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık fırtınalı deniz görmek kucaklaşacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık ve dalgalı deniz görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment