Posted on: 28 Ağustos 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada karnından silahla vurulmak ortamın bir hayli gerileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, yeni işlere gireceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Yaklaşan güzel gelişmeler için hazırlık yapmanız gereken konular var.

Rüyada karnından silahla vurulmak kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna inanılır.

Rüyada silahla karnından vurulmak diyanet yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, rızkın çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulmak karnından ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına rivayet eder.

Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada silahla karnından vurulmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, sevilip sayılacağına yorulur.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karnından süt gelmesi iş kaybı yaşanacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bıçaklanmak karnından verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Leave a Comment