Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kazılmış mezar görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazılmış mezar gördüyseniz:

  • Yapacağınız tasarruflar veya yatırımlar geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada kazılmış boş mezar akıllı adımlar atacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kazılmış mezar görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar kazılmış görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kazılmış mezar yeri görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane kazılmış mezar görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazılmış açık mezar görmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Leave a Comment