Posted on: 10 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kedim olması kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sayılacağına ve sevileceğine rivayet eder.

Rüyada kedim olması gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi dengelemenize yardımı olabilecek seçenekleriniz üzerine düşünmeniz olumlu sonuçlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada kedim olması bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada kedim evden kaçtı ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kedim vardı ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedim kayboldu endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çektiği zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada kedim camdan atladı yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulur.

Rüyada kedim kustu edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kedim doğum yaptı yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kedim doğurdu eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Leave a Comment