Posted on: 29 Ağustos 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kediye kapı kapatmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, zorlukların yaşanacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada kediye kapı kapatmak gördüyseniz:

  • Herşeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada kediye kapı kapatmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada kediye kapı açmak hastalıkların son bulacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına delalettir.

Rüyada kapı içinde kapı görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine delalettir.

Rüyada kapı kapı yemek dağıtmak elinin darlık görmeyeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediye acımak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediye dönüşmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye su atmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Rüyada kediye muz vermek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine inanılır.

Leave a Comment