Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kendi saçının örülmesi kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına delalettir.

Rüyada kendi saçının örülmesi gördüyseniz:

  • Bazı adımları başkalarının atmasını bekleyerek zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada kendi saçının yanması elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi saçının örülmesi maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, yeni hobiler edinileceğine işarettir.

Rüyada kendi saçının uzadığını görmek hayatının da zorlaşacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada kendi saçının tarandığını görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine yorulur.

Rüyada kendi saçının kopmasını görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçının beyazladığını görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçının boyandığını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Rüyada kendi saçının döküldüğünü görmek diyanet yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına işarettir.

Leave a Comment