Posted on: 14 Ocak 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kendi sesini dinlemek sıkıntılarının geçeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, yüzünün hep güleceğine delalettir.

Rüyada kendi sesini dinlemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda dengeler sizden yana olmayabilir.

Rüyada kendi sesini dinlemek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kendi oğlunun sesini duymak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kızının sesini duymak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına alamet eder.

Rüyada kendi sesini duymak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına işarettir.

Rüyada telefonda kendi sesini duymak eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada kendi sesini duymamak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok kötü günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada kendi ayak sesini duymak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun sesini duymak moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalettir.

Leave a Comment