Posted on: 17 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kolunda mantar çıktığını görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret eder.

Rüyada kolunda mantar çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Rüyada kolunda mantar çıktığını görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine inanılır.

Rüyada yerden mantar çıktığını görmek şanssızlık yaşanacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine yorulur.

Rüyada mantar çıktığını görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunda tüy çıktığını görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, daha rahat para kazanacağına alamet eder.

Rüyada kolunda sivilce çıktığını görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde mantar çıktığını görmek kurulu düzenin bozulacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda mantar çıktığını görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada elde mantar çıktığını görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment