Posted on: 17 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada küçük su havuzları görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük su havuzları gördüyseniz:

  • Bağlar güçleniyor veya yalnız olanlar yeni kişilerle bir araya geliyorlar.

Rüyada küçük su havuzları görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzme havuzları görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada balık havuzları görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına alamet eder.

Rüyada su havuzları görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük küçük kedi yavrusu görmek dünya malı elde edeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük küçük bir sürü yılan görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada küçük küçük yumurtalar görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalettir.

Rüyada küçük küçük domuz görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalet etmektedir.

Leave a Comment