Posted on: 19 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kus beslemek görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına işarettir.

Rüyada kus beslemek gördüyseniz:

  • Değişimi yakalamanıza yardım edecek, keyif aldığınız fikirlerinizi veya planlarınızı doğru şekilde sunmanızı sağlayacak olanakları oluşturabilirsiniz.

Rüyada fil beslemek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada cin beslemek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada bir kuş beslemek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana beslemek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Rüyada yengeç beslemek kötü ve zor günler yaşayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine yorulur.

Rüyada yavru at beslemek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı kuş beslemek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelincik beslemek nimet bolluğu yaşayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine alamet eder.

Leave a Comment