Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada mavi leğende yıkanmak yüzünün de yerlere düşeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi leğende yıkanmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda diğerlerini sizden daha şanslı buluyor olabilirsiniz.

Rüyada mavi leğende yıkanmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, insanları kıracağına alamet eder.

Rüyada mavi leğende çamaşır yıkamak elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına işarettir.

Rüyada mavi leğende su görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada leğende yüzmek okuyacağına ve bilgileneceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir leğende un görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına yorulur.

Rüyada leğende oturmak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada leğende süt görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada leğende hamur çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya delalettir.

Leave a Comment