Posted on: 6 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada mezarlığa gidip selam vermek işinde büyük zaferler elde edeceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa gidip selam vermek gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Rüyada mezarlığa gidip selam vermek tövbe etmeye, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada mezarlığa gidip fatiha okumak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa gidip korkmak helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gidip su dökmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yaşam refahının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gidip ağlamak düşman olduklarının anlaşılacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıga selam vermek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa girerken selam vermek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa gidip yatmak ister istemez çok üzüleceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine inanılır.

Leave a Comment