Posted on: 2 Mayıs 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada mor babet görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, bir anda yükseleceğine, kısmetlerinin artacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada mor babet gördüyseniz:

  • Başak erkeğiyseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada mor babet görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil babet almak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi babet giymek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada babet çorap görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına inanılır.

Rüyada pembe babet ayakkabı giymek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, huzurunun artacağına yorulur.

Rüyada mavi babet ayakkabı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada babet denemek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi babet görmek aklına giren şeytana uyacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment