Posted on: 15 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada oğlunun boynundan vurulduğunu görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun boynundan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir.

Rüyada oğlunun boynundan vurulduğunu görmek rakiplerini yeneceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada eşinin boynundan vurulduğunu görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun vurulduğunu duymak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun başından vurulduğunu görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına delalet eder.

Rüyada kendi oğlunun vurulduğunu görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, bir konuda destek alacağına tabir olunur.

Rüyada boynundan vurulduğunu görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, onların güvenini sarsacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin boynundan vurulduğunu görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına inanılır.

Rüyada amca oğlunun vurulduğunu görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment