Posted on: 30 Mart 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ölen kişinin ev taşıması hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişinin ev taşıması gördüyseniz:

  • Duygusal konuları başka bir tarafta tutmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ölen kişinin hastalanması millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin yün çırpması bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin su vermesi iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada ölen bir kişinin su vermesi hayal kırıklığına uğrayacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin eve gelmesi bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin bir şey istemesi yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin göz kırpması eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin konuşmaması iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment