Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ölünün armut toplaması zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölünün armut toplaması gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada ölünün armut toplaması kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Rüyada ölünün armut vermesi eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada armut ağacında armut görmek kurtuluşu bulacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına rivayet eder.

Rüyada armut ağacından armut almak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına inanılır.

Rüyada armut ağacından armut toplamak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün armut yemesi yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Rüyada armut ağacı görmek armut yemek görmediği yerlere gideceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada armut ağacından armut yemek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Leave a Comment