Posted on: 6 Şubat 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ölüye ıhlamur vermek daha iyi şartlarda yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye ıhlamur vermek gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ölüye ıhlamur vermek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıhlamur ağacından ıhlamur toplamak çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına delalet eder.

Rüyada ıhlamur kokusu ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ıhlamur yemek çok kötü sonuçlar doğuracağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalettir.

Rüyada ıhlamur ağacı alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada ıhlamur toplama uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada ıhlamur içirmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıhlamur dalı görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Leave a Comment