Posted on: 2 Mayıs 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada patronunun seni övmesi sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada patronunun seni övmesi gördüyseniz:

  • Daha atak olmanız gerekiyor.

Rüyada patronunun seni övmesi yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronunun seni öpmesi arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, dertlerin sonlanacağına alamet eder.

Rüyada patronunun evlendiğini görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada patronunun elini tutmak zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada patronunun uyuduğunu görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada patronunun para vermesi yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronunun kustuğunu görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına inanılır.

Rüyada eski patronunun evine gitmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment