Posted on: 4 Mayıs 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada polis yemin töreni görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis yemin töreni gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da kilit noktalarında bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada polis yemin töreni görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına işarettir.

Rüyada yemin töreni görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada asker yemin töreni görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına delalettir.

Rüyada polis töreni görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, elinin dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemin töreni uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada askeri yemin töreni görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada polis olmayan birini polis olarak görmek işlerinin bozulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalettir.

Rüyada polis ve polis arabası görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine işaret eder.

Leave a Comment