Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada saç dökülmesi ve yara ters giden durumların düzeleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, arabuluculuk yapılacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, malın bereketinin artmasına alamet etmektedir.

Rüyada saç dökülmesi ve yara gördüyseniz:

  • Planlarınızda belli uyarlamalar yapılması istenebilir, dozunda bir hızla ilerlemelisiniz.

Rüyada çok diş dökülmesi eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada az saç dökülmesi zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada eve yağ dökülmesi yeni işlere atılacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dökülmesi üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağ dökülmesi karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, daha iyi bir eve çıkılacağına işarettir.

Rüyada diş in dökülmesi rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına rivayet eder.

Rüyada süt dökülmesi kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek diş dökülmesi yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine tabir olunur.

Leave a Comment