Posted on: 24 Şubat 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada seslenmek duyuramamak sürekli tartışacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, emeğinden hayır göreceğine, uzaktan haberler işiteceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada seslenmek duyuramamak gördüyseniz:

  • Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada birisine seslenmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden seslenmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalığa seslenmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada ablaya seslenmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına yorulur.

Rüyada balkondan seslenmek iyilik ve hayır bulacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşa seslenmek ana baba duası alınacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına yorulur.

Rüyada sevdigine seslenmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bir kalabalığa seslenmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine inanılır.

Leave a Comment