Posted on: 30 Ağustos 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sevgiliyi şişman görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi şişman gördüyseniz:

  • Aslında problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Rüyada sevgiliyi şişman görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, makamını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada hem sevgiliyi hemde eski sevgiliyi görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi ve yeni sevgiliyi görmek bunalıma düşeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman kedi barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada şişman adam önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman denmesi kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada şişman erkek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalettir.

Leave a Comment