Posted on: 25 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sıcak su üstüne dökülmesi işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kötülüklerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak su üstüne dökülmesi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba göstermenizde fayda var.

Rüyada üstüne sıcak su dökülmesi korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada sıcak su üstüne dökülmesi aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına yorulur.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak suyun üstüne döküldüğünü görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına alamet eder.

Rüyada üstüne sıcak yemek dökülmesi iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, yönetici olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin üstüne sıcak su döküldüğünü görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne sıcak çay dökülmesi yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalettir.

Rüyada yılanın üstüne sıcak su dökmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına tabir olunur.

Leave a Comment