Posted on: 18 Mayıs 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada siyah sıva yapmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına, rahatlayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, stresinin çoğalacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah sıva yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizde veya evinizde yapacağınız değişiklikler imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada siyah sıva yapmak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıva yemek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada sıva sıvamak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işarettir.

Rüyada eve sıva yapmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir eve sıva yapmak adeta sinirden küplere bineceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada binaya sıva yapmak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine inanılır.

Rüyada duvara sıva yapılması akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün sıva yapması her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment