Posted on: 13 Temmuz 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada telefonun caminin parçalandığını görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonun caminin parçalandığını gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Rüyada telefonun caminin parçalandığını görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonun parçalandığını görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kendi telefonun parçalandığını görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonun camının çıkması torunlarına dahi yeteceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet eder.

Rüyada telefonun kırılmaz camının kırılması sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonun koruma camının kırılması zenginliği bulacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada telefonun camının kırıldığını görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonun camının kırılması sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Leave a Comment