Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada terli el kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, iyi şeyler yaşayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada terli el gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin neden olduğu hakkında pozitif düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada terli el yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine delalet eder.

Rüyada terli kıyafet görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, iyilik ve güzellik bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada terli tişört görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada terli insan görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini terli görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü terli görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada terli adam görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine delalettir.

Rüyada terli erkek görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment