Posted on: 28 Mart 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada tüllü etek görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine alamet eder.

Rüyada tüllü etek gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Rüyada tüllü etek görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüllü etek giymek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada kırmızı tüllü elbise giymek gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tüllü beşik görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine işarettir.

Rüyada siyah tüllü elbise giymek dünya mallarının çoğalacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada mavi tüllü elbise görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tüllü gecelik görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tüllü elbise giymek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalettir.

Leave a Comment