Posted on: 23 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada üç tane altın bilezik görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, kazancınızın artacağına delalet eder.

Rüyada üç tane altın bilezik gördüyseniz:

  • Her kafadan bir ses çıkması, herekesin birbirinden farklı şeyler söylemesi tartışmaları körükleyebilir.

Rüyada üç tane altın bilezik görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulur.

Rüyada iki tane altın bilezik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, borçlarının ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane altın bilezik büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada bir tane altın bilezik görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dört tane altın bilezik görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada bir tane altın bilezik takmak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine inanılır.

Leave a Comment