Posted on: 29 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada uyuşturucu toplamak eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, kazancının çok düşeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada uyuşturucu toplamak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Rüyada uyuşturucu işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada uyuşturucu taşımak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada uyuşturucu baskını katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulur.

Rüyada uyuşturucu iğne gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, işlerin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uyuşturucu hap saklamak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada uyuşturucu yapmak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyuşturucu kusmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyuşturucu hap görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment