Posted on: 17 Mart 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak geleceğin güzel olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, gözyaşlarının dineceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye ile yürümek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yağmur yağarken yağmur görmek iyi şartlara kavuşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken yürümek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağarken ağlamak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada yağmur yağarken uçmak hastalıkların biteceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağarken izlemek gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağarken dua etmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment