Posted on: 19 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yeşil çimenler görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına yorulur.

Rüyada yeşil çimenler gördüyseniz:

  • Duygusal konular yapmanız gereken işleri yapmanızı veya keyif aldığınız kişilerle vakit geçirmenizi engelleyebilir.

Rüyada yeşil çimenler görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimenler görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, maddi güç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çimenler üzerinde yürümek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, iyi geçiminin devam edeceğine alamet eder.

Rüyada uzun çimenler görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada yeşil elbise ve yeşil ayakkabı giymek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yeşil görmek depresyona gireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yeşil karpuz görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil top zor ve kötü günler geçireceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment