Posted on: 16 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yeşil ibrik görmek hayata daha sıkı tutunacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, para ve zaman ayıracağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ibrik gördüyseniz:

  • Fiziksel veya psikolojik sağlığınıza dikkat edin.

Rüyada yeşil ibrik görmek gururlu bir hayat süreceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine işarettir.

Rüyada ibrik almak rahat geçinerek yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi ibrik görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kalaylı ibrik görmek moral bulacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada ibrik ile abdest almak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada bakır ibrik görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, çok büyük özgüven kazanacağına inanılır.

Rüyada gümüş ibrik görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, büyük kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye ibrik almak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına tabir olunur.

Leave a Comment