Posted on: 21 Aralık 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yılanın ayaklarına dolanması sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kendine döneceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın ayaklarına dolanması gördüyseniz:

  • Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor.

Rüyada yılanın ayaklarına dolanması çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada siyah yılanın ayaklarına dolandığını görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ayaklarına dolandığını görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarına bakmak alım gücünün zayıflamayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada ayaklarına su dökülmesi neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Rüyada kedinin ayaklarına dolanması maddi olarak çok kayıp vereceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret eder.

Rüyada ayaklarına diken batması çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinin ayaklarına sıkmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret etmektedir.

Leave a Comment