Posted on: 19 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Geçtiğimiz cuma günü Bartın iline bağlı Amasra ilçesinde yaşanan ve 41 maden işçisinin vefat ettiği elim maden kazası toplum genelinde büyük bir üzüntüye yol açarken İslâm dünyasının önde gelen teşkilatları da Türkiye’nin acısına ortak oldu. Mısır’ın en güçlü İslâmi teşkilatı olan İhvan-ı Müslimin (Müslüman Kardeşler) hareketi ile Filistin İslâmi Direniş hareketi HAMAS, yayınladıkları mesajlarla Türkiye’ye taziye dileklerini ilettiler.
“BİZ ALLAH’A AİTİZ VE O’NA DÖNECEĞİZ”Mısır İhvan-ı Müslimin hareketinden Türkiye’de yaşanan maden kazasına ilişkin yayınlanan taziye açıklamasında “14 Ekim 2022 Cuma günü akşam saatlerinde Türkiye’nin kuzeydoğusundaki Bartın ilindeki Amasra madeninde meydana gelen patlamanın, onlarca vatandaşın ölümüne, onlarca kişinin de yaralanmasına neden olduğunu üzüntüyle öğrendik. Madende vefat eden kardeşlerimizin şehitlerle salihlerle ve iyilerle yoldaş olmasını dua ediyoruz. Yaralılara acil şifalar, ailelerine, sevdiklerine ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12402070/acimiza-ortak-oldular

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12402070/acimiza-ortak-oldular

Leave a Comment