Posted on: 19 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Bu ifadelere rağmen Millî Gazete tarafından ortaya çıkarılan ve şok ifade tutanağı ile belgelenen 60 milyon liralık ÜDTS yolsuzluğu karşısında Bakanlığının sessizliği manidar bulunuyor. Devlet Denetleme Kurulunun ÜDTS yolsuzluğunda izleyeceği tavır merak edilirken, bakanlıkta eski ve yeni bazı üst düzey yöneticilerin DDK incelemesinden büyük bir endişe duyduğu kaydediliyor. Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi’nde (ÜDTS) 60 milyon liralık yolsuzlukla ilgili olarak Millî Gazete’nin ulaştığı şok ifade tutanağı kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, Tarım ve Orman Bakanlığı ise derin bir sessizliğe büründü.
BAKANLARIN ÜSTÜNÜ ÖRTTÜĞÜ YOLSUZLUK…Bakanlık, ortaya çıkan skandal ifade tutanağı ile ilgili olarak kamuoyuna hiçbir açıklama yapmazken, ortaya çıkan yolsuzlukla ilgili olarak nasıl bir işlem yapılacağı merak ediliyor. ÜDTS yolsuzluğu, Mehdi Eker’in bakanlığı döneminde yaşanırken, daha sonra göreve gelen sırasıyla Faruk Çelik, ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12402061/bakanlik-sessiz-gozler-ddkda

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12402061/bakanlik-sessiz-gozler-ddkda

Leave a Comment