Posted on: 15 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Bölge Haber Ajansı” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Amasra ilçesinde saat 18.15’te Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’ne bağlı maden sahasında patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle çok sayıda işçi hayatını kaybederken, yaralı işçiler de tedavi altında alındı.
PATLAMANIN NEDENİNE İLİŞKİN İLK AÇIKLAMAYI AFAD YAPTI
AFAD patlamanın nedeninin ‘trafo’ kaynaklı olduğunu açıklarken; bir süre sonra açıklamasını sildi. AFAD’ın açıklamasını silmesi kafaları karıştırırken; resmi sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapıldı.

“SEHVEN PAYLAŞILMIŞTIR”
Açıklamada yapılan ‘trafo kaynaklı’ açıklamasının sehven yapıldığı belirtilerek, “Bartın ili Amasra ilçesindeki maden ocağında meydana gelen patlamanın trafo kaynaklı olduğu bilgisi sehven paylaşılmıştır. Patlamanın nedeni henüz belirlenememiştir. Mahsur kalan vatandaşlarımıza ulaşılması için AFAD ve tahlisiye ekipleri seferber edilmiştir” denildi.

Kaynak :
https://bolgehaberajansi.com.tr/afaddan-saskinlik-yaratan-bartin-paylasimi-sehven-paylasilmistir/

Leave a Comment