Posted on: 7 Mayıs 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kıvılcım yağması arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, güllük gülistanlık olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kıvılcım yağması gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almak istiyorsunuz.

Rüyada kıvılcım düşmesi düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kıvılcım yağması kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine delalet eder.

Rüyada üzerine kıvılcım gelmesi başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kıvılcım görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada kıvılcım ateş görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet eder.

Rüyada gökten kıvılcım yağması rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik direğinden kıvılcım çıkması diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıvılcım çıkarmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Leave a Comment