Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, geçen ay Kayseri’de turizm toplantısında gelen eleştiri sonrası yanındaki AK Partili Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a “Bir şey deme.” dedi. Büyükkılıç da Özhaseki’ye “He de geç gitsin.” karşılığını verdi.
Bu konuşma bugün sosyal medyada gündem oldu ve eleştirildi. Gelen tepkiler üzerine AK Partili Mehmet Özhaseki, “Orada ben olgunluk olsun, diye ‘Sesini çıkarma, eleştiriye cevap verme’ dedim. Bunu söylemek de her zaman benim hakkım.” dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki “Bir şey deme” açıklamasına gelen tepkiler sonrası DHA’ya açıklama bulunarak, şunları kaydetti:
“Arkadaşımızın birisi, bana göre biraz aşırıya kaçan bir eleştiri yaptı. Memduh bey de cevap vermek istedi. Ben tutarak ‘Bir şey söyleme’ dedim. Yani eleştiriye ille de cevap vermek ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12337502/akpli-ozhaseki-olay-sozlerini-savundu-orada-olgunluk-olsun-diye-dedi

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12337502/akpli-ozhaseki-olay-sozlerini-savundu-orada-olgunluk-olsun-diye-dedi

Leave a Comment