Posted on: 13 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diken” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

‘Sansür yasası’ görüşmeleri: ‘Yanıltıcı bilgiye hapis’ maddesi kabul edildi

AKP ve MHP’nin hazırladığı  ‘dezenformasyonla mücadele yasası’ adı verilen gazetecilik meslek örgütlerinin ‘sansür yasası’ olarak adlandırdığı kanun teklifinin görüşmelerinde ‘yanıltıcı bilgi’ olarak tanımlanan herhangi bir şeyi ‘alenen yayan kişinin’ bir yıldan üç yıla kadar hapisle cezalandırılmasını öngören madde Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi.

Soylu: Erdoğan Türkiye’nin devrimcisidir

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı ‘Türkiye’nin devrimcisi’ ilan etti.

Bakan Bilgin ‘Aralık’ demişti, AKP’li Yazıcı EYT düzenlemesini öne çekti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili sorunun aralıkta ‘çözüleceğini’ söylemesinin ardından bugün konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, bunun çözümü için kasımı işaret etti. Yazıcı, EYT hakkındaki düzenlemenin kasımda kamuoyuna açıklanacağını ve Meclis’e getirileceğini söyledi.

Mahkeme’den HPV aşısı kararı: ……

Devamını okumak için: https://www.diken.com.tr/aksam-postasi-3-ekim-2022-2/

Kaynak :
https://www.diken.com.tr/aksam-postasi-3-ekim-2022-2/

Leave a Comment