Posted on: 13 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

TELE1 ekranlarında gündemi değerlendiren Gazeteci Prof. Dr. Emre Kongar, iktidar ortakları AKP ve MHP hakkında önemli bir kulis bilgisine eriştiğini ifade etmişti.
“İki gündür aldığım izlenimlerden bomba bir haber çıkardım” açıklamalarında bulunan gazeteci Prof. Dr. Emre Kongar, “Ben zaten ipuçlarını görüyordum. Hatta haberleri de görüyordum fakat bu kadar net ifade edildiğini ilk kez gördüm. ‘Hocam iktidar medyası gündemi çok saptırıyor. Kılıçdaroğlu’nun altını oyuyorlar. Ama asıl olay sahada.’ diyorlar.” açıklamasında bulundu.
Gazeteci Prof. Dr. Emre Kongar “çok güvendiğim bir isimden duydum” ifadelerini kullanmasının ardından, “Hem AKP’de hem MHP’de artık ‘ Tayyip Erdoğan biraz yaşlandı çok da yıprandı, yapılamayanların bütün yükü onun hanesine yazıldı. Şimdi daha genç daha dinamik bir arkadaş aday olsun diyorlar ve Süleyman Soylu ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12374642/istifa-edecek-denmisti-suleyman-soylunun-asil-plani-ortaya-cikti

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12374642/istifa-edecek-denmisti-suleyman-soylunun-asil-plani-ortaya-cikti

Leave a Comment