Posted on: 9 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diken” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Erdoğan, Onur Şener cinayetinde ‘kamu kurumlarının hedef alınması’ndan yakındı

Müzisyen Onur Şener’in Ankara’da üç kamu personeli tarafından öldürülmesine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan,  “Adli vakalar üzerinden kamu kurumları ve görevlilerinin hedef gösterilmesini yanlış buluyoruz” dedi.

‘Tecrit’ yürüyüşü: Polis saldırısında HDP’li vekilin ayağı kırıldı

PKK lideri Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının yıl dönümünde Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen yürüyüşe polis müdahale etti. Müdahalede ağır darp edilen HDP Iğdır Milletvekili Habip Eksik’in ayağı kırıldı.

MHP’li vekil, polis eşliğinde sahneyi bastı: Biz konuşuruz

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Esenyurt Belediyesi ve İl Dernekler Birliği Platformu’nun birlikte düzenlediği ‘Kardeş Kültürler Festivali’nde konuşma yapmasına izin verilmediği gerekçesiyle ülkücüler ve polis eşliğinde sahneyi bastı: “Azdan az, çoktan çok… Biz konuşuruz. Biz, gerekli cevabı veririz.”

‘Doç. Dr. Nebati’nin tez ……

Devamını okumak için: https://www.diken.com.tr/aksam-postasi-9-ekim-2022/

Kaynak :
https://www.diken.com.tr/aksam-postasi-9-ekim-2022/

Leave a Comment