Posted on: 10 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın Suriye’den ayrılmasının yıl dönümünü kutlamak isteyen terör yandaşları Hakkari Yüksekova’da yürüyüş gerçekleştirdi. Provokatif yürüyüşe polis müdahale ederken yaşanan arbedede HDP’li vekil Habip Eksik yaralandı. HDP’lilerin başını çektiği yürüyüşte çok sayıda kişi gözaltına alındı.
BULDAN’DAN KÜSTAH SÖZLER
Yürüyüşün ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan terör örgütünün siyasi kolu HDP’nin Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, teröristbaşı Öcalan için gerçekleştirilen yürüyüşü “Demokratik siyaset” olarak nitelendirdi.
Bugün Yüksekova’da Iğdır Milletvekilimiz Habip Eksik polisler tarafından darp edildi ve ayağı kırıldı.Demokratik siyasete yapılan bu saldırıyı asla kabul etmiyoruz. Nefret iklimini yaratanlara inat, herkesin ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12346113/bakan-soyludan-hdpli-buldana-tepki-aymazlik-utanmazlik-ahlaksizlik

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12346113/bakan-soyludan-hdpli-buldana-tepki-aymazlik-utanmazlik-ahlaksizlik

Leave a Comment