Posted on: 10 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

EYT düzenlemesi, sözleşmeli personel ile taşeron ve geçici işçilerin durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantıda ele alınacak. Kabinenin gündeminde, başörtüsüne anayasal güvence teklifi için yürütülen çalışmalar da olacak.
EYT DÜZENMELESİ MASADA OLACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı’nda, yaklaşık 6 milyon kişiyi ilgilendiren EYT düzenlemesi masada olacak. Sona yaklaşılan çalışmanın detayları konuşulacak.
550 BİN SÖZLEŞMELİYE KADRO
Ayrıca, kamudaki 550 bin sözleşmeliye yönelik kadro çalışması, mevsimlik ve geçici işçilerin durumu ile yaklaşık 90 bin taşeron işçisinin kadroya alınması için yürütülen çalışmalar görüşülecek.
Başörtüsü düzenlemesi nasıl olacak?
Başörtüsüne anayasal güvence çalışmaları da kabinenin gündeminde olacak. ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12346109/milyonlarin-gozu-kritik-toplantida-eyt-sozlesmeliler-taseron-isciler

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12346109/milyonlarin-gozu-kritik-toplantida-eyt-sozlesmeliler-taseron-isciler

Leave a Comment