Posted on: 13 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde babası tarafından dövülen kadın gözünü hastanede açtı. 5 kişilik ailesiyle birlikte 1 yıl önce Hakkari’den Kocaeli’ye gelen Rujbin T. isimli kadın, 2 aylığına memleketine gitti. Yeniden Kocaeli’ye dönen kadın eve geldiği gün babası Necman T. ile tartışmaya başladı.
“NEDEN ÇALIŞMIYORSUN?” DİYEREK DAYAK ATTI
İddiaya göre Necman T. kızı Rujbin T.’ye “Evde herkes çalışıyor, sen neden çalışmıyorsun?” diyerek bağırmaya başladı. Öfkeden deliye dönen baba eline aldığı sopayla kızına saldırdı. Necman T. kızının başına defalarca sopayla vurarak yaraladı.
KAFASINA 10’DAN FAZLA DİKİŞ ATILDI
Evden gelen sesleri duyan vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12370249/boyle-baba-olmaz-olsun-neden-calismiyorsun-diyerek-sopayla-dovdu-10dan-fazla-dikis-atildi

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12370249/boyle-baba-olmaz-olsun-neden-calismiyorsun-diyerek-sopayla-dovdu-10dan-fazla-dikis-atildi

Leave a Comment